Категории

Производители

Последни новини

Важно!

Всички използвани марки са собственост на техните притежатели!

Фирма Пламен Дочев ООД си запазва правото да променя настоящите цени без предупреждение!

Всички цени на продуктите са с включен ДДС!

Намерете ни в Google+

ALTHERMA FLEX TYPE

Ø      Лесна смяна на съществуващ котел без смяна на отоплителни тръби

Ø      Ниски сметки на ток и ниски емисии на CO2

Ø      Може да се комбинира с високотемпературни радиатори

Ø      Приложения при висока температура до 80С без електрически нагревател

Ø      Работен диапазон на приложение дори при -20С

 
  • Код: ALTERMA
  • Производител: DAIKIN
  • Тегло: 0.000 кг

Цена: 0.00лв.
Брой:

Гъвкавост на конфигурирането
Altherma може да бъде конфигурирана по три начина - моноенергетично, моновалентно и бивалентно. Така може да се оптимизира балансът между трайните инвестиции и текущите разходи, както и да се увеличат видовете приложения, за които тя може да се използва. Професионалните техници от Daikin ще ви обяснят подробно коя от тези версии можете да използвате за конкретната сграда.
Освен тези три конфигурации системата Altherma може също така да бъде комбинирана с алтернативни възобновяеми енергийни източници като слънчеви панели за домашно отопление с гореща вода.
Altherma системата може идеално да се комбинира със соларни панели за производство на топла вода. Слънцето ни дава от 30 до 70% от необходимата енергия за топла вода. Altherma, комплексно решение с мисъл за бъдещето.

 

Външно тяло
Kомпактно и лесно за монтаж в къщи и апартаменти . Това тяло извлича топлината от външния въздух и повишава температура на хладилния агент .Външното тяло е с антикорозионно покритие на топлообменника то  гарантира по-добра устойчивост на кисилинни дъждовеи и солна корозия 


Вътрешно тяло

От тук топлината се поддава към  конвекторите , радиаторите и към системата за битовата гореща вода .Тялото има спомагателен електрически нагревател , който се използва при много ниски външни температури или като заместващ вариант при неизправност на външно тяло.Компактно и лесно за монтиране Daikin Altherma е практично решение и за битова гореща вода .Стандартния битов водонагревател като изпълнение от неръждаема стомана се предлага в различни размери и капацитети, като има възможност за връзка със соларни колектори .

Управлението на Daikin Altherma става с помоща на жичен или безжичен стаен термостат , желаната температура може да се регулира лесно,бързо и удобно.Той позволява по-точно  измерване, като по този начин потребителят може да регулира нивото на комфорт оптимално и още по-енергийно ефективно.

Виж каталог:userfiles/editor/file/DAIKIN_Alterma.pdf

Количка

Количката е празна.

Купи на лизинг

 

  

Нови продукти

Категории

Facebook