Добре дошли в нашия магазин!

Важно!

Всички използвани марки са собственост на техните притежатели!

Фирма Пламен Дочев ООД си запазва правото да променя настоящите цени без предупреждение!

Всички цени на продуктите са с включен ДДС!

Facebook

Производители

TOSHIBA

TOSHIBA

Началото на компанията за климатици Toshiba е положено от двама велики изследователи преди повече от сто години – Хисашиге Танака / наричан азиатския Томас Едисон/ и Ичисуке Фудзиока. Танака работел в областа на тежката промишленост, а Фудзиока бил пионера на японската електронна промишленост. През 1939 г двамата сливат своите фирми и се основава Tokyo Shibauro Electric Company, която по късно става известна като Toshiba . През 1930 г фирмата изобретява първия херметичен компресор за хладилно оборудване. През 1961 г пуска на пазара първата в света битова сплит система климатици, а през 1969 – първия ротационен компресор, през 1978 г - първия климатик, управляван от микропроцесор. През 1980 г Toshiba създава първия климатик с инверторно управление, а през 1988 г – първия двойнороторен компресор за климатици. Фирмата за климатици Toshiba Air Conditioning е част от корпорацията Toshiba, която има над 172 000 служители в целия свят и над 54 милиарда долара годишен оборот. Фирмата има над 1200 патента в областа на климатичната техника и заводи за производство на климатици, климатична техника и компресори в Япония, Великобритания и Тайланд.

http://www.toshiba-ac.eu/master/home.aspx?LangType=1033

Вижте всички продукти от TOSHIBA

DAIKIN

DAIKIN

Климатик – като никой друг, Компания – като никоя друга През 1924, Daikin Industries Ltd. е основана в Осака, Япония от Г-н Акира Ямада. Първоначално се произвеждат главно отоплителни системи за авиационната индустрия. Днес повече от 25 000 служители по света развиват, произвеждат и търгуват с висококачествените климатични системи в обществено-административния, промишлен и битов сектор. В Япония в момента Daikin Industries Ltd. заема водеща позиция на пазара за климатици и климатични системи.

http://www.daikineurope.com/

Вижте всички продукти от DAIKIN

FUJITSU

FUJITSU

Компанията за климатици FUJITSU е създадена през 1935 година в град Кавазаки – Япония, в началото за производство на телефонни и други комуникационни устройства. През 1984 год. компанията придобива значителен дял от акциите на GENERAL CORPORATION – лидер на японския пазар за битова и климатична техника, и се преименова във FUJITSU GENERAL LTD и използва двата бранда- климатици FUJITSU и климатици GENERAL. След период на консолидация през 80 – те години FUJITSU GENERAL се превръща в един от най-големите производители на климатици, климатични инсталации и плазмени екрани. Днес тя е част от групата на корпорация Fujitsu. С оборот от над € 40 милиарда през 2007 година корпорация Fujitsu е третaта най-голямата ИТ компания в света. Във Fujitsu работят над 160 000 служители по целия свят и е активна в 70 страни. Седалището се намира в Токио, Япония.

http://www.fujitsu-general.com/index.html

Вижте всички продукти от FUJITSU

GENERAL

GENERAL

Компания GENERAL Corporation е основана през 1962 года, като се специализира изключително в производството на битово и промишлено оборудване за климатизация на въздуха. В началото на 80-те години на 20-ти век продукцията на GENERAL Corporation заема лидерски позиции на пазарите на Азиатския регион. На този етап от развитието било взето стратегическо решение за излизане на компанията на световния пазар за климатици и климатична техника. За реализация на тази стратегия започнали преговори за сливане с корпорацията Fujitsu. В 1984 година било създадено обединение между Fujitsu Group и GENERAL Corporation, в резултат на което се появила компания Fujitsu General Ltd. В обединената структура специалистите на GENERAL Corporation оглавили техническото, научното и производственото направление.

http://www.fujitsu-general.com/index.html

Вижте всички продукти от GENERAL

FUJI

FUJI

Корпорацията FUJI ELECTRIC е една от най-известните имена в света. Постоянните разработки, използването на напредничави технологии водят до все по-нови, по-добри и по-надежни климатични системи. Климатичните системи на Fuji се произвеждат от компанията FUJI ELECTRIC, която има още две дъщерни компании.

Вижте всички продукти от FUJI

MITSUBISHI

MITSUBISHI

Своя път на пазара компаниятa за климатици Mitsubishi electric започва през 1921 година с производство на битови вентилатори. Сега Mitsubishi Electric е основната компания в семейството на Mitsubishi по производство на електронна техника и компоненти. На нея принадлежат 49 завода, разсположени по целия свят, 11 научно-изследователски института и лаборатории в Япония, Европа и САЩ, повече от 140 офиса в 39 страни. Mitsubishi Electric се явява един от признатите лидери в производството на климатици и климатични системи както в Япония, така и в целия свят. Климатици Mitsubishi се отличават с тиха работа, безупречно качество, безотказна работа, върхови технологии. С непосредственното производство на климатици в Mitsubishi Electric са заети 5 завода в Япония, Азия и Европа. Освен това, още 2 завода произвеждат компресори за климатици, а един – системи за вентилaция. За периода на работа в областта на климатичните системи Mitsubishi Electric стана световен лидер в производството на климатици и оставя свои следи в развитието на тази индустрия.

http://www.mitsubishi-aircon.co.uk/

Вижте всички продукти от MITSUBISHI

MIDEA

MIDEA

Established in 1968, Midea Group is a comprehensive and modern business conglomeration engaged mainly in the industry of household appliances, as well as the domains of real estate and logistics. The group is also one of the largest manufacturing and exportation bases of electric appliances in China.

http://www.mideaaircon.com/

Вижте всички продукти от MIDEA

ATC-GREE

ATC-GREE

Еър Трейд Сентър - България ООД е водещ доставчик на HVAC продукти и услуги на Европейския и Световния пазар. Използвайки уникалното си съчетание от хора, експертни знания и технологии, компаниите от Холдинга ни предлагат висококачествени решения в сферата на вентилацията и климатизацията. От 2005 г. Еър Трейд Сентър - България ООД е официален представител на GREE за България. През 2012 г. бяхме обявени за един от най-добрите дистрибутори за Европа

http://gree-bulgaria.com/%D0%BD%D0%B0%D1%87%D0%B0%D0%BB%D0%BE/

Вижте всички продукти от ATC-GREE

AUX

AUX

SHARP

SHARP

Sharp e създадена през 1912 г в Токио от Токуджи Хаякава . През 1915 г той създава първия механичен молив - наречен вечно остър молив/ "ever-sharp pencil" / от където фирмата получава името си. От момента на основаването на фирмата до сега иновациите са неотменна част от фирмената философия, с фирмен девиз- Правим продукти, които другите иска да копират. В момента Sharp е огромна корпорация, произвеждаща широка гама от продукти- от потребителска електроника и битова техника, цифрови информационни системи, мобилни телефони, слънчеви фотоволтаични системи и др. Структурата на корпорация SHARP наброява 27 търговски фирми в 23 страни, 24 производственни бази в 14 страни, 9 представителства в 5 страни, 5 научно-изследователски бази в 3 страни. По целия свят в корпорация SHARP работят 58400 човека, в т.ч. 30900 - в Япония.

http://www.sharpusa.com/ForHome/HomeEnvironment/AirConditioners.aspx

Вижте всички продукти от SHARP

LG

LG

Трябва да се стараем да гледаме бъдещето. LG Electronics се стреми да бъде водеща компания в електронната индустрия в световен мащаб. Откато е направила пъвите си стъпки през 1958 година, първоначално под името GoldStar, петдесет годишната история на LG Electronics е Корейската история в електрониката. През тези петдесет години LG Electronics подобри начина на живот на хората, написвайки своята петдесет годишна история.

http://www.lge.com/global/products/air-conditioner/index.jsp

Вижте всички продукти от LG

PANASONIC

PANASONIC

Matsushita Electric Industrial Co, Ltd е световен лидер по създаване на комфортни условия живот. Компанията - с най-известните си търговски марки Panasonic, National, Technics и Quasar, се явява световен лидер в разработка и производство на битова елктроника и електронно оборудване за широк кръг потребители,бизнеса и промишлеността. ОТ 1957 година Matsushita Electric Industrial Co, Ltd. започва да се занимава с климатизация , и от този момент компанията се явява световен лидер в тази област-както в общия оборот,така и по по съвременни техноогии и ниво на качеството.В световен мащаб търговската марка Panasonic е нещо повече, отколкото широко известен фирмен знак.Тя е свидетелство за дълбочината и разнообразието на изследователски възможности и огромен производствен опит.

http://www.panasonic.com/CONSUMER_ELECTRONICS/air_conditioners/default.asp

Вижте всички продукти от PANASONIC

CHIGO

CHIGO

Фирмената групировка Chigo е основана през 1993 в Нанхай, провинция Гуанджоу. Първоначално Chigo е най-големият център за поддръжка и сервиз на климатична техника в Китай, а днес развива модерно производство на климатична техника и обхваща също сфери като домакински уреди, компютърна техника, електроника, индустриална химия, недвижими имоти, логистика, фармация и биохимична индустрия. Производствената база на Chigo е разположена на повече от 3 милиона квадратни метра, с годишен производствен капацитет от 10 милиона броя. Това прави Chigo най-големият частен производител на климатична техника и го поставя на четвърто място в сферата на отоплението, вентилацията и климатизацията в Китай.

http://www.chigogroup.com/en/products.asp

Вижте всички продукти от CHIGO

BEKO

BEKO

HAIER

HAIER

Компанията HAIER е 4-ти лидер в света по производство на бяла техника. Има 240 подкомпании и 30 дизайнерски центрове, цехове за производство и търговски компании в няколко различни страни по света. Глобално, има повече от 50000 служители в 4-те основни клона на HAIER - Технологично Развитие, Фабрики, Търговия и Финанси. Търговската дивизия за климатици на HAIER е една от водещите компании. По настоящем, тя използва една от водещите технологии базирани на HVAC(затопляне, вентилация и климатизация) произвеждаща пълната гама модели от всички линии. След 10 годишно развитие, вече се произвеждат климатици за жилища, за професионални цели, MRV системи и water chillers. В действителност има 10 серии и повече от 1000 модела. Търговската дивизия на HAIER за климатици за професионална употреба става една от водещите компании за списание "FORTUNE" за 2002 и 2003 година. През 2004 стават N°1 в Китай като първа марка на пазара с 800 хиляди потребители, 10 големи медии и 60 оторизирани сътрудници. През 2005 година HAIER CAC стават най-продаваните климатици за професионална употреба в Китай. През 2006 година климатиците на HAIER успешно подпомагат салон по софтбол и платноходство на Olympics. Те работят с тях в продължение на 6 години.

http://www.haier.com/Products/more.asp?epcID=1

Вижте всички продукти от HAIER

SANG

SANG

CARRIER

CARRIER

DIPLOMAT

DIPLOMAT

EXCEL

EXCEL

Най-разпространеният тип климатици с възможност за лесно интегриране в различни интериори, предназначени за монтаж на стена. Подходящо решение за климатизиране на помещения до 150 куб.м. голямо разнообразие от инверторни и конвенционални модели.

Вижте всички продукти от EXCEL

Earth Chimical Co.ltd.

Earth Chimical Co.ltd.

Earth Chimical Co. ,Ltd – Osaka, Japan е Японски химически концерн. Малко магазинче създадено през далечната 1892 година от Hidezo Kimura, днес превърнало се в концерн със заводи в Япония, Тайланд, Индонезия и Китай и с представителства в над 80 държави по целия свят както и в България.

Вижте всички продукти от Earth Chimical Co.ltd.

Noirot

Noirot

OLIMPIA SPLENDID

OLIMPIA SPLENDID

ARTEL

ARTEL

Artel произвежда пълна гама изключително високо ефективни пелетни съоражения- камини за отопление на помещение (сухи пелетни камини), камини с водна риза, камини за вграждане и котли.

Вижте всички продукти от ARTEL

BURNIT

BURNIT

Фирмата непрестанно обогатява своето продуктово портфолио с модерни технологии за възобновяема енергия, като днес портфолиото на компанията включва технологии за слънчева термална енергия, биоенергия, фотоволтаична енергия и аеротермална енергия. Най-новите направления в гамата са котли на дърва и на пелети, фотоволтаични модули и термопомпи.

Вижте всички продукти от BURNIT

AEG

AEG

ARIELLI

ARIELLI

SAMSUNG

SAMSUNG

ELEKTROLUX

ELEKTROLUX

SAN FRANCISCO--(BUSINESS WIRE)--Electrolux, the global home and professional appliance brand, has introduced a new visual identity designed by Prophet, a next generation brand strategy and marketing consultancy. Prophet’s work aligns the global identity and expresses Electrolux’s vision to grow its reputation for innovation and compelling customer experiences. It includes a refreshed logotype, color palette and visual system.

Вижте всички продукти от ELEKTROLUX

GORENJE

GORENJE

Групата Gorenje се нарежда сред водещите европейски производители на домакински електроуреди и може да се похвали с повече от шестдесетгодишна история. Нашите технологично перфектни, с изключителен дизайн и енергийно ефективни уреди, продавани с марките Gorenje, Atag, Asko, Pelgrim, Мора, Етна, Körting, Sidex, Upo и най-новата марка Gorenje + подобряват качеството на живот на потребителите ни в седемдесет страни по целия свят. По-голямата част на нашите продукти се продават на европейския пазар (98% от продуктите на най-голямoто ни направление - Домакински електроуреди), предимно в Германия, Австрия и Русия.

Вижте всички продукти от GORENJE

HOTPOINT-ARISTON

HOTPOINT-ARISTON

INDESIT

INDESIT

Произвежда и продава перални, съдомиялни, хладилници, фризери и електрически плотове. Indesit Company е лидер на пазара в Италия, Великобритания, Русия, Португалия, Румъния, България и Украйна и е водеща компания във Франция, Полша, Турция, Чехия, Унгария и Гърция.

Вижте всички продукти от INDESIT

 WHIRLPOOL

WHIRLPOOL

HITACHI

HITACHI

Хитачи е японска корпорация, специализирана във високите технологии и услуги. Седалището на компанията е в Токио, Япония. Компанията е собственик на Hitachi Group като част от по-големите DKB група компании.

Вижте всички продукти от HITACHI

NIPPON

NIPPON

Количка

Количката е празна.

TBI Pay

 

Купи на лизинг

 

  

Нови продукти

AUX Freedom ASW-H18E0A4/FAR3DI-C0

AUX Freedom ASW-H18E0A4/FAR3DI-C0

Цена: 1,260.00лв.
AUX J-Smart ASW-H24F7B4/JOR3DI-B9

AUX J-Smart ASW-H24F7B4/JOR3DI-B9

Цена: 1,900.00лв.
AUX J-Smart ASW-H12C5C4/JOR3DI-B8

AUX J-Smart ASW-H12C5C4/JOR3DI-B8

Цена: 960.00лв.

Намерете ни в Google+